Heb jij één of meer van de volgende doelen?

Je wilt 3 tot 10 kilo afvallen en het sportieve lichaam dat past bij jouw sportieve levensstijl. Je wilt daarbij een voedingspatroon waarmee je genoeg energie houdt om lekker te kunnen blijven sporten en waarbij de kilo’s er niet weer aankomen. Je wilt je niet langer afvragen wat hiervoor voor jou de juiste voeding is, maar wilt doelgericht aan de slag.

Je wilt tijdens wedstrijden of marathons op een hoger niveau presteren. Je weet dat de juiste voeding belangrijk is voor het leveren van (top)prestaties, maar weet nog niet (precies) hoe je dit het beste kan aanpakken. Je bent op zoek naar iemand die jou hierbij kan helpen door middel van goed advies en een persoonlijk afgestemd plan.

Je wilt dat jouw voeding aansluit bij jouw lichaam, je persoonlijke situatie en je trainingsschema. Je wilt hierbij onder andere weten wat je het beste kan eten en drinken voor, tijdens en na het sporten om het beste resultaat uit je trainingen te halen. Bovendien wil je weten wat voor jou een goede dagelijkse voeding is, zodat je het beste herstel bereikt tussen je trainingen en jij je prestaties sneller gaat verbeteren.

Je wilt van je (terugkerende) blessure af of van je griepjes en verkoudheden af. Je hebt tijdens de training vaak nog last van vermoeidheid of zware benen door de vorige training. Of je wilt afrekenen met een blessure, energiegebrek, verminderde weerstand of andere lichamelijke klachten. Je bent op zoek naar een voedingsplan die je gaat helpen om je energie weer op te bouwen en je minder gevoelig voor blessures en andere lichamelijke klachten te maken.

Je wilt succesvol deelnemen aan een sportief evenement, zoals Alpe d’HuZes. Je wilt een goed resultaat uit de voorbereidende trainingen halen en jouw ambities tijdens het evenement waarmaken. Je wilt hierbij niet langer twijfelen wat jij hiervoor het beste kan eten op de dagen voor, tijdens en na het evenement.

Herken jij jezelf in de volgende situaties?

Je hebt er zin in om met de sportieve en gezondere levensstijl aan de slag te gaan die bij jou past, zónder dat je hiervoor alles moet laten. Je wilt hierbij resultaat boeken op de korte termijn en er óók op de lange termijn nog de vruchten van plukken.

Je wilt op een efficiënte manier je sportprestaties naar een hoger niveau tillen. Je beseft dat de juiste voeding hierbij net zo belangrijk als het sporten/trainen zelf is. Tijdens trainen breek je immers af, met goed afgestemde voeding bouw je een sterker lichaam op. Je wilt hierbij niet langer zelf blijven experimenteren met wat voor jou het beste werkt, maar wilt samen met een professional aan de slag om sneller betere resultaten te bereiken.

Je wilt doen wat nodig is om van je lichamelijke klachten af te komen. Verkeerde voeding op het verkeerde moment is vaak een belangrijke oorzaak van aankomen in gewicht, energiegebrek, terugkerende blessures en andere lichamelijke klachten. Als je dit wilt oplossen, of wilt verminderen, dan zal je je voedingspatroon en je voedingskeuzes moeten aanpassen om tot het gewenste resultaat te komen. Je bent op zoek naar iemand die je hierin goed kan adviseren en die je helpt om de aanpassingen in je voeding zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken.

Dan ben jij bij SaVa ook op de juiste plek

 • Voor het eerst een marathon gelopen, zónder misselijk aan te komen!

  Jungfrau, lekkere chocolademelk

  Ik had al meerdere marathons gelopen, maar steeds kwam ik ziek en misselijk bij de finish aan. Ik wilde ook de Jungfrau marathon gaan lopen en ik heb toen hulp gezocht bij Marian/SaVa voor de voorbereiding hierop. Daarna heb ik voor het eerst een marathon (en dan nog wel voor het eerst één berg op) zonder ziek en misselijk aan te komen! Dankjewel Marian voor je fantastische aandeel hierin! 

  – Gert Bunschoten –

 • Bijna 5 kilo eraf in 6 weken en meer plezier op de mountainbike! 

  Door het Persoonlijk Voedingsplan heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik gezond, maar ook lekker kan eten. Ik heb ook het inzicht gekregen in wanneer, hoeveel en welke sportvoeding ik voor, tijdens en na het sporten nodig heb, en wanneer niet. Met als resultaat bijna 5 kilo eraf in 6 weken, wat meteen resulteerde in betere sportprestaties en meer plezier op de mountainbike!

   Marco Schepens –

 • Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen?

  Lees dan verder en ontdek de unieke aanpak van SaVa