Op deze pagina vind je alle informatie over het Persoonlijk Prestatieplan.

Het Persoonlijk Prestatieplan is geschikt als voorbereiding op

 • Wedstrijden, marathons of triatlons waarbij je het beste uit jezelf wilt halen
 • Meerdaagse wedstrijden, waarbij je alle dagen goed wilt kunnen presteren
 • Sportieve evenementen, zoals de Alpe d’HuZes
 • Sportieve vakanties, waarbij je meerdere dagen achter elkaar een zware fysieke inspanning moet leveren en waarbij je tot het einde fit wilt blijven.

 

Wat zou jij er van vinden als: 

 • Je je ideale (wedstrijd)gewicht bereikt en je dit gemakkelijk kunt vasthouden.
 • Je meer energie over hebt en je je fitter voelt tijdens trainen, wedstrijden, thuis en op je werk.
 • Je niet langer hoeft te twijfelen of de voedingskeuzes die je nu maakt de juiste keuzes zijn om jouw doelen op een goede en gezonde manier te bereiken.
 • Je sneller en beter resultaat uit je voorbereidende trainingen haalt, terwijl je toch lekker kunt blijven eten.
 • Je sportprestaties sneller verbeteren, zonder dat je hiervoor meer hoeft te trainen.
 • Je niet langer hoeft te twijfelen welke voeding voor jou de beste keuze is.

 

Met het Persoonlijk Prestatieplan wordt dit realiteit!

Is het Persoonlijk Prestatieplan geschikt voor jou?

Om een goede keuze te kunnen maken of het Persoonlijk Prestatieplan iets voor jou is vind je hieronder de informatie die de antwoorden geeft op veel gestelde vragen. Klik op het onderwerp om hierover meer te lezen of kies voor “Starten met het Persoonlijk Prestatieplan” als je direct aan de slag wilt gaan.

 • Het verschil tussen de resultaten van je voorbereiding met en zonder Persoonlijk Prestatieplan

  Voorbereiding zonder Persoonlijk Prestatieplan

  Vaak beginnen sporters vol goede moed aan de voorbereiding op marathons, triathlons, wedstrijden of een sportief evenement. Hierbij kunnen ze met een aantal valkuilen te maken krijgen. Ze denken bijvoorbeeld dat nog meer/harder trainen de oplossing is om beter te gaan presteren. Dat gezonder eten genoeg is om de laatste kilo’s kwijt te raken. Of dat een combinatie van deze twee tot het beste resultaat gaat leiden. Helaas… In de praktijk werkt dit niet zo. 🙁

  Om het beste resultaat uit je voorbereidingsperiode te halen, is het noodzakelijk je voeding en training goed op elkaar af te stemmen. Belangrijk daarbij is de juiste voeding, in de juiste hoeveelheden te eten op het juiste moment. Passend bij jouw lichaam, doelen, je persoonlijke situatie en trainingsschema. Je krijgt dan de juiste hoeveelheid energie, bouwstoffen, vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingstoffen binnen die jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor kunnen de fysiologische processen in jouw lichaam beter verlopen, waardoor je beter resultaat uit je voorbereidende trainingen haalt en je tijdens wedstrijden of het evenement beter kunt presteren.


  Supercompensatie Persoonlijk Prestatieplan

  Prestatieplan op maat voor jou  

  Iedere sporter is uniek en dit vraagt om een unieke aanpak. Om deze reden vind je op internet ook geen persoonlijk afgestemd prestatieplan of een boek om dit zelf samen te stellen.

  Door mijn jarenlange ervaring en mijn kennis over voeding en sport kan ik voor jou wel een goed, volledig en Persoonlijk Prestatieplan samen stellen. Waarbij jouw Persoonlijk Prestatieplan speciaal op jouw lichaam, persoonlijke situatie, doelen, trainingsschema én wedstrijdschema wordt afgestemd. We gaan daarbij met dié dingen aan de slag waarmee jij de meeste winst kunt behalen, zodat je jouw sportprestaties sneller naar een hoger niveau tilt op een efficiënte en leuke manier.

  Persoonlijke begeleiding en een duidelijke aanpak

  Het is niet moeilijk met het Persoonlijk Prestatieplan aan de slag te gaan. Je moet alleen wel weten welke stappen je het beste kunt zetten op welk moment.

  Het is gemakkelijk als er iemand naast je staat die jou op het juiste moment de juiste informatie geeft die jij nodig hebt om je doel te bereiken. Het is ook een prettig als je tussendoor je vragen kunt blijven stellen als je ergens over twijfelt, of dat je advies kunt vragen als er onverwacht dingen gebeuren waar je niet op gerekend had. Hierdoor haal je beter resultaat uit je voorbereidende trainingen en vergroot je de kans op betere prestaties tijdens je wedstrijd(en), marathon(s), triathlon(s), of het sportieve evenement!

 • Wanneer is het Persoonlijk Prestatieplan geschikt voor jou?

  Herken jij jezelf in één of meerdere van de volgende situaties?

  Je wilt 3-15 kilo afvallen en je sportprestaties naar een hoger niveau tillen op een gezonde manier. Zodat je harder kunt lopen, sneller bergop kunt fietsen en een atletischer lichaam krijgt.

  Het lukt niet om je streefgewicht te bereiken, of je wilt gelijk goed aan de slag. Je valt niet af, je houdt niet genoeg energie over, of komt maar niet van de laatste kilo’s af. Ondanks het feit dat je je voeding al hebt aangepast. Je wilt niet (langer) zelf het wiel uitvinden en een stok achter de deur hebben, zodat je wel het gewenste resultaat gaat bereiken.

  Je wilt je goed voorbereiden op marathons, wedstrijden, triathlons, of een sportief evenement zoals de Alpe d’HuZes. Je wilt goed resultaat uit je voorbereidende trainingen halen en je sportprestaties sneller naar een hoger niveau tillen. Hiervoor wil je een specifiek en duidelijk plan dat aansluit bij jouw lichaam, doelen, persoonlijke situatie en trainingsschema, waarmee je sneller vooruitgang boekt.

  Je wilt versneld afrekenen met vermoeidheid, slecht spierherstel of andere klachten. Je hebt niet genoeg energie om lekker te kunnen trainen, je wilt een sneller herstel van spierpijn/vermoeidheid na het trainen, of je hebt last van andere lichamelijke ongemakken en je wilt hier vanaf.

  Je wilt weten wat je in jouw specifieke situatie het beste kunt eten de dagen vóór, tijdens en na de wedstrijd, marathon, triathlon of het sportieve evenement. Je wilt hierover niet langer twijfelen en een specifiek en praktisch plan dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien wil je het risico op een hongerklop/”de man met de hamer”, kramp, maag- darmklachten, of andere lichamelijke ongemakken zo veel mogelijk voorkomen.

  Herken jij jezelf in één of meerdere van de bovenstaande situaties? Dan is het Persoonijk Prestatieplan écht iets voor jou!

 • Wanneer het Persoonijk Prestatieplan NIET geschikt voor je is.

  Het Persoonlijk Prestatieplan is niet voor iedereen geschikt. Het kan zijn dat je verwachtingen niet passen bij de resultaten van mijn aanpak. Dit is het geval als je je herkent in één of meer van de onderstaande stellingen.

  Je wilt meerdere kilo’s per week afvallen. Als je wilt afvallen, dan kun je met het Persoonlijk Prestatieplan rekenen op gemiddeld een halve kilo gewichtsverlies per week. Bij meer gewichtsverlies houd je niet genoeg kracht en energie over om lekker te kunnen blijven trainen en goed te kunnen presteren.

  Je verwacht dat je je doelen al binnen 3 weken bereikt. Gewicht verliezen en je sportprestaties naar een hoger niveau tillen kost tijd. Ik ga je natuurlijk wel helpen om het proces op een gezonde en efficiënte manier te versnellen en je er meer uit te laten halen dan je nu al doet!

  Je liever zelf het wiel wilt uitvinden. Dit is een keuze waarin je natuurlijk vrij bent. Bedenk je daarbij wel dat het vakgebied voeding, sport en supplementen bijzonder breed is en dat je er jaren kennis en ervaring voor nodig hebt om het goed en volledig te kunnen doen. Daarnaast is het een gebied dat voortdurend in ontwikkeling is en wat dus ook veel tijd kost om bij te houden.

  Verwacht dat je zonder enkele inspanning je doel gaat bereiken. Training en voeding horen bij elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Daarnaast is het nodig om een aantal “huiswerkopdrachten” te doen, zodat we het Persoonlijk Prestatieplan goed op jou kunnen afstemmen en we tot betere resultaten kunnen komen. Uiteraard ga ik het je ook hierbij zo gemakkelijk mogelijk maken.

  Als je één van de stellingen hierboven voor jou van toepassing is, dan is het goed om nog eens kritisch na te denken over je doelen. Blijft de stelling ook daarna nog van toepassing voor jou? Dan is het Persoonlijk Prestatieplan zonde van de tijd en energie die je er in stopt, en uiteraard ook van het geld dat het kost.

 • Op welke voedingsvragen van sporters geeft het Persoonlijk Prestatieplan antwoord?

  Heb jij één of meer van de volgende vragen?

  • Wat en hoeveel kan ik het beste eten op dagen dat ik niet sport?
  • Wat en hoeveel kan ik het beste eten op dagen dat ik sport?
  • Wat, hoeveel en op welk moment moet ik eten om het beste resultaat uit mijn training(en) te halen?
  • Heb ik sportvoeding nodig? En zo ja: Welke sportvoeding past bij mij en wanneer neem ik dat?
  • Wat zijn eiwitten, vetten en koolhydraten? Welke zijn gezond en hoeveel heb ik daar van nodig?
  • Hoeveel en wat moet ik eten om af te vallen?
  • Wat zijn gezonde keuzes en hoe kan ik hier zelf een beslissing over maken? (Zonder mij te laten verleiden door de misleidende teksten op de verpakking van de fabrikant.)
  • Heb ik voedingssupplementen nodig? En zo ja: welke voedingssupplementen passen bij mij?
  • Hoe voorkom ik dat de kilo’s er snel weer aan zitten, nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt.
  • Hoe kan ik afvallen en tegelijkertijd beter resultaat uit het sporten halen?
  • Wat moet ik doen als ik tijdelijk niet kan sporten, of door een drukke werkweek minder kan sporten?
  • Hoe kan ik afvallen en/of mijn sportprestaties verbeteren en toch lekker blijven eten en drinken?
  • Wat is mijn vetpercentage en ideale gewicht?
  • Hoe kan het dat ik niet afval, ondanks dat ik meer ben gaan sporten en gezonder ben gaan eten?
  • Hoe kan ik lekker en gezond eten, zonder uren in de keuken te hoeven staan?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik genoeg energie houd om lekker te kunnen blijven sporten en ook nog goed te kunnen presteren op mijn werk?
  • Mijn trainingen variëren nogal. Hoe stem ik mijn voeding hierop af?

  Het Persoonlijk Voedingsplan (onderdeel van het Persoonlijk Prestatieplan) geeft antwoord op je vragen in een concreet en persoonlijk uitgewerkt plan.

  En heb je daarnaast vragen zoals?

  • Wat en hoeveel kan ik het beste eten de week/dagen vóór, tijdens en na de wedstrijd, marathon, triathlon, of het sportieve evenement.
  • Welke sportprestatie bevorderende supplementen passen bij mij?
  • Hoe kan ik kramp, maag- darmklachten en andere lichamelijke ongemakken voorkomen?
  • Hoe regel ik praktisch dat ik op het juiste moment de juiste sportvoeding neem (en beschikbaar heb).
  • Hoeveel moet ik eten/drinken om niet in te leveren op mijn prestaties?
  • Ik heb voedingsallergieën/voedingsintoleranties. Hoe los ik dat op als ik op een andere locatie ben?
  • Wat ga ik eten/drinken bij een meerdaagse wedstrijd om de volgende dag weer zo fit mogelijk aan de start staan?

  Het Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan (onderdeel van het Persoonlijk Prestatieplan) geeft antwoord op je vragen in een concreet en persoonlijk uitgewerkt plan.

 • Met het Persoonlijk Prestatieplan bereik je je doel in 5 stappen.

  Stap 1. Het startgesprek

  Tijdens dit gesprek van circa 2 uur maken wij samen het Persoonlijk Voedingsplan dat op jouw lijf, doelen, persoonlijke situatie en sport/trainingsschema wordt afgestemd.

  • Je krijgt uitleg op welke punten je je huidige voeding en voedingspatroon kunt verbeteren en waarom.
  • Je leert waarom jouw nieuwe voedingsspatroon je gaat helpen je doelen op een effectievere manier te bereiken.
  • Je leert welke voeding je op welk moment het beste kunt eten om je doelen sneller te bereiken.
  • Je leert hoe je kunt variëren met je voeding, zodat je niet iedere dag hetzelfde hoeft te eten.
  • Je leert hoe je je voeding eenvoudig kunt aanpassen als je meer, minder, langer, korter, minder intensief of intensiever gaat sporten. (Bijvoorbeeld tijdens drukke periodes of tijdens vakanties.)
  • Je leert of je sportvoeding nodig hebt en zo ja, welke sportvoeding in welke situatie voor jou de beste keuze is.
  • Je leert welke dingen voor jou essentieel zijn en welke dingen voor jou puntjes op de i zijn.
  • We meten je vetpercentage en bepalen samen je ideale gewicht, als je dat wilt.
  • Uiteraard mag je vragen stellen als iets niet duidelijk is, of als je over een bepaald onderwerp meer informatie wilt.

  Na afloop van het gesprek krijg je je Persoonlijk Voedingsplan direct mee naar huis en kun je direct aan de slag.

  Stap 2. Het integreren van je prestatie verbeterende voedingspatroon in je leven

  Tijdens deze fase ga je je nieuwe voedingspatroon helemaal “eigen” maken.

  • Je weet wat je op welk moment het beste kan eten om, iedere training opnieuw, beter resultaat uit je trainingen te halen.
  • Je ontdekt dat je zelf gemakkelijk kunt variëren en lekker kunt blijven eten.
  • Je ontwikkelt een focus voor dié dingen die voor het bereiken van jouw doelen belangrijk zijn.
  • Je krijgt een voedingsstijl waarmee de kans dat je je doel bereikt vele malen groter is dan hij nu is.
  • Je merkt dat je meer energie krijgt, je herstel verbetert en dat je fitter aan de start van je volgende training staat.
  • Je leert jezelf voedingsgewoontes aan die bij jou passen en waar je je hele leven nog plezier van hebt. Zowel thuis, op je werk, als tijdens het trainen.

  De ervaring leert dat je vanaf het eind van de tweede week al effect kan verwachten op je gewicht, je energie, je spierherstel en je sportprestaties.

  Stap 3. De voorbereiding en uitwerking van je Persoonlijke Wedstrijd/Eventplan

  Tijdens deze periode van 3 maanden gaan we verder aan de slag met de inhoudelijke stappen ter voorbereiding op je Persoonlijke Wedstrijd/Eventplan.

  • Je ontdekt welke voeding het beste bij jou past, zowel voorafgaand als tijdens wedstrijden, marathons, triathlons of het sportieve evenement.
  • Je leert wat je erna het beste kan eten en drinken om de volgende dag zo fit mogelijk aan de start van de volgende etappe te staan, of je energieker te voelen thuis of op je werk.
  • Je ontdekt hoeveel vocht jij nodig hebt, en indien van toepassing, welke sportdrank het beste bij jou past om goed te kunnen presteren.
  • Je verkleint het risico op krampen, maag- darmklachten en andere lichamelijke ongemakken.
  • Je leert met welke supplementen jij je prestaties en je gezondheid verder kunt verbeteren.
  • Je went goede (wedstrijd)gewoontes aan – voor nu en voor de toekomst!

  Tijdens de voorbereidingsperiode werk ik het volledige Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan voor je uit.

  Stap 4. Toelichting en uitleg Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan

  Aan het eind van de voorbereidingsperiode zullen we je Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan samen bespreken (op locatie of per telefoon), zodat het helemaal duidelijk is en je het goed in de praktijk kunt brengen. Heb je je volledige plan al eerder nodig, bijvoorbeeld in verband met een belangrijke wedstrijd of een belangrijk evenement die al eerder plaatsvindt? Dan kunnen we het proces versnellen, zodat je al eerder je volledige plan ter beschikking hebt.

  Stap 5. De implementatie van je plan

  Tijdens deze fase breng je je Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan in de praktijk.

  • Je ontdekt dat je niet langer hoeft te twijfelen over je voeding en je vochtinname. (Als iets toch nog niet helemaal duidelijk binnen de looptijd van je plan, dan kun je tussendoor je vragen stellen en krijg je hier snel en persoonlijk antwoord op.)
  • Je weet welke voeding je op welk moment het beste kunt eten en drinken. Zowel voorafgaand, tijdens als na de wedstrijd, marathon, triathlon of het sportieve evenement.
  • Je kunt op een hoger niveau presteren, mede door beter resultaat uit de voorbereidende trainingen.
  • Je ontdekt dat het Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan voor jou werkt. Als dit nog nodig is, dan zetten we nog een aantal puntjes op de i, zodat je de garantie hebt dat je het plan krijgt dat bij jou past.
 • Wat zijn de kosten voor het Persoonlijk Prestatieplan

  Voordat ik je vertel wat de kosten zijn voor het Persoonlijk Prestatieplan, wil ik je vragen om in je overwegingen met het volgende rekening te houden:

  • Ik heb de professionele kennis en de praktijkervaring waarmee ik jou kan helpen je doelen te bereiken op een manier die bij jou en bij jouw lichaam past. Met wat je leert zul je meer bereiken dan je tot je nu toe hebt gedaan.
  • Het Persoonlijk Prestatieplan maakt het mogelijk om, zonder dat je er heel veel tijd en energie in hoeft te steken, wel goede en blijvende resultaten te boeken.
  • Zelf uitzoeken wat voor jou goed werkt om je doelen te bereiken kost veel tijd en de resultaten kunnen vrijwel altijd een stuk beter!

  Het Persoonlijk Prestatieplan bestaat uit 5 onderdelen.

  Onderdeel 1.   Het startgesprek

  Een persoonlijk startgesprek van ongeveer 2 uur waarin we kennis maken en  jouw Persoonlijk Voedingsplan bepalen (t.w.v. € 118,00). Tijdens dit gesprek bespreken we alle onderdelen die voor jou van belang zijn om het gewenste resultaat te bereiken op een manier die bij jou past. Inclusief het bepalen van je gewicht, vetpercentage en het ideaalgewicht dat past bij de doelen die jij hebt gesteld, als je dat wilt. 

  Onderdeel 2. Opstellen van het Persoonlijk Voedingsplan

  Het Persoonlijk Voedingsplan dat op jou, je doelen en je trainingsschema is afgestemd (t.w.v. € 49,00). Voorafgaand (op basis van het intake formulier en de aangeleverde gegevens) en tijdens het startgesprek werk ik dit voor je uit. Na het startgesprek krijg je jouw plan direct mee naar huis en kun je er direct mee aan de slag.  

  Onderdeel 3. Persoonlijke begeleiding

  3 maanden begeleiding per e-mail (t.w.v. € 89,00) De e-mail begeleiding is bedoeld om je op weg te helpen (zodat je het ook écht gaat doen) en je de mogelijkheid te geven om tussendoor vragen te stellen. Tijdens deze 3 maanden zal ik de vinger aan de pols houden of het loopt zoals verwacht en zal ik je aanvullend advies geven als dat nodig is, zodat je de garantie hebt dat je het plan krijgt dat bij je past.

  Tegelijkertijd gaan we tijdens deze 3 maanden aan de slag met je persoonlijke Wedstrijd/Eventplan als voorbereiding op je wedstrijd(en), marathon(s), triathlon(s) en/of sportieve evenement(en).

  Onderdeel 4. Opstellen van je Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan

  Het Persoonlijk Wedstrijd/Eventplan dat op jou, je doelen en je wedstrijd(en)/event(s) zijn afgestemd (t.w.v. € 49,00). Tijdens de 3 maanden e-mail begeleiding werk ik dit voor je uit (op basis van het startgesprek, de huiswerkopdrachten en het persoonlijke e-mail contact), zodat jij aan de slag kunt met het plan dat bij jou past en waarmee jij op een hoger niveau kunt presteren. 

  Onderdeel 5. Persoonlijke bespreking van je plan 

  Tijdens een gesprek van 3 kwartier nemen we je persoonlijke Wedstrijd/Eventplan gezamenlijk door (t.w.v. € 49,00). Afhankelijk van jouw voorkeur, telefonisch of op locatie. Indien nodig zetten we na de eerste wedstrijd, marathon, triathlon of het sportieve evenement nog een aantal puntjes op de i als dat nodig is, zodat je de garantie hebt dat je het plan krijgt dat bij je past.

  Prestatieplan Basis

  In principe heb je met de inhoud van deze 5 onderdelen alles in handen om aan de slag te gaan. De ervaring leert echter dat sporters het prettig vinden om contact te blijven houden en tussendoor hun vragen te kunnen blijven stellen. Of om tijdens het na-seizoen vinger aan de pols te houden en extra stappen te kunnen zetten tijdens de voorbereiding van het volgende wedstrijdseizoen of je volgende evenement.

  Prestatieplan Pro of Topsportprogramma

  Bij deze pakketten verleng je de periode van begeleiding en advies. Je kunt hierbij kiezen uit begeleiding per e-mail en voor één of meerdere persoonlijke verdiepings/coachingsgesprekken. 

  Normaal gesproken is je investering voor de losse onderdelen van het Persoonlijk Prestatieplan Basis € 364,00. Als je kiest voor het startpakket, dan is je investering € 239,00. Wil je gelijk goed aan de slag en daarbij langere tijd een stok achter de deur en uitbreiding van advies? Kies dan direct voor het Pro-pakket of Topsport-Programma. Bij “Starten met het Persoonlijk Prestatieplan” vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en kun je je keuze maken.

  Ben jij er klaar voor om te starten met je persoonlijk plan? Ik ga graag samen met jou aan de slag! 

 • Starten met het Persoonlijk Prestatieplan

  Als je wilt starten, dan kun je hieronder kiezen voor het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen voor advies en begeleiding.

  Waarvoor e-mail begeleiding geschikt is

  E-mail begeleiding is geschikt als je weinig tijd hebt voor gesprekken op locatie, maar je toch een goede stok achter de deur wilt houden om het ook écht te gaan doen en vol te houden. Of als je tussendoor om persoonlijk advies wilt kunnen blijven vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een product in de supermarkt waaraan je twijfelt of het goed voor je is, of een supplement dat een collega of mede-sporter je adviseert en waarvan je wilt weten of dit voor jou geschikt is. Loopt het niet zoals gepland, of wijzigen omstandigheden? Dan zijn de lijnen kort en kunnen we snel de juiste acties ondernemen, zodat je het resultaat bereikt dat jij wilt zonder verspilling van energie en tijd.

  De meerwaarde van persoonlijke verdieping/coachingsgeprekken

  Extra persoonlijke begeleiding (telefonisch of op locatie) is geschikt voor jou als je persoonlijk contact prettiger vindt dan e-mail contact. Tijdens de gesprekken op locatie meten we ook de veranderingen in je vetpercentage en gewicht (als je dat wilt), evalueren we de afgelopen periode en bepalen we de acties voor de komende periode. Waar het bij e-mail begeleiding wat meer “oppervlakkig” blijft, gaan we tijdens de persoonlijke gesprekken verder de diepte in. Verlies je bijvoorbeeld door persoonlijke omstandigheden de focus? Dan zoeken wij tijdens het persoonlijke coachingsgesprek samen naar de oplossing om weer gemotiveerd en met plezier door te gaan. Loop je tegen inhoudelijke dingen aan die (redelijkerwijs) per e-mail niet op te lossen zijn? Dan kunnen we hier tijdens de verdiepingsgesprekken verder op ingaan.

  Wanneer het Pro-Pakket geschikt is voor jou

  Dit pakket is geschikt voor jou als jij je sportprestaties nog verder wilt verbeteren, je je (sport)gezondheid het hele jaar door zo goed mogelijk op peil wilt houden (denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je weerstand tijdens de wedstrijd/winterperiode) en je snel wilt kunnen blijven bijsturen als dingen anders lopen dan je had verwacht.

  • Je kunt tussendoor je vragen blijven stellen. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over een nieuw supplement, of als je wilt weten of het advies dat je gekregen hebt van een medesporter voor jou geschikt is.
  • Je merkt dat je weerstand verbetert en dat je je fitter voelt. Door tijdig bij te sturen en door preventieve maatregelen te nemen als dat nodig is.
  • Je krijgt een steuntje in de rug om op (wedstrijd)gewicht te blijven en eventueel extra’s kilo’s kwijt te raken als je dat wilt.
  • Tijdens de persoonlijke verdiepings/coachingsgesprekken (telefonisch of op locatie) evalueren we de afgelopen periode en bepalen we de acties voor de komende periode, zodat je stappen kunt blijven maken.

   

  Welk pakket zal ik kiezen?

  Kies in eerste instantie het pakket waarvan jij het gevoel hebt dat dit het beste bij jou past. Op een later moment kun je het gekozen pakket eventueel uitbreiden als hier aanleiding voor is en als je dat wilt, of als je daar behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld met een extra consult, aanvullende onderzoeken, of verlenging en uitbreiding van je pakket.

  Maak hieronder je keuze en ga binnen 2 weken aan de slag!

  • Kies hier je pakket

  • Of in maandelijkse termijnen Of in maandelijkse termijnen
  • Persoonlijk VoedingsplanPersoonlijk afgestemd voedingsplan voor je dagelijkse voeding en je voeding voor, tijdens en na je trainingen.Persoonlijk Voedingsplan
  • Uitgebreide intakeUitgebreide intake
  • Dagelijkse voedingDagelijkse voeding
  • Sportgerichte voedingSportgerichte voeding
  • WedstrijdvoedingPersoonlijk plan voor de dagen voor, tijdens en na de marathon(s), triatlon(s) en/of het sportieve evenement.Wedstrijdvoeding
  • SupplementenadviesDit advies voor dagelijkse supplementen wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van je persoonlijke situatie, voedingsvoorkeuren en eventuele klachten die nog overblijven nadat je je voeding hebt aangepast. Supplementenadvies
  • Prestatie supplementenadviesDit advies wordt op maat gemaakt en is mede afhankelijk van je trainingsprogramma en sportieve ambities.Prestatie supplementenadvies
  • E-mailbegeleidingE-mailbegeleiding
  • Verdieping en coachingDuur: 45-60 minuten. Telefonisch of op locatie.Verdieping en coaching
  • Evaluatie wedstrijdseizoenEvaluatie van het afgelopen seizoen, maatwerk voorbereiding volgende wedstrijdseizoen.Evaluatie wedstrijdseizoen
  • Makkelijke opstartreceptenMakkelijke opstartrecepten
  • Aanvullende mogelijkheden: Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra consultDuur: 45-60 minuten. Telefonisch of op locatie. Als uitbreiding op je pakket.Extra consult
  • IntolerantieonderzoekBloedonderzoek naar voedingsintoleranties of allergie. Intolerantieonderzoek
  • VoedingstatusonderzoekBepalen bloedwaardes van vitaminen, mineralen en andere relevante bloedwaarden. De te bepalen waarden zijn afhankelijk van jouw doelen en/of klachten. Voedingstatusonderzoek
  • Basis

  • 249

   Van € 364 voor

  • Of in maandelijkse termijnen 4 x € 69
  • Persoonlijk Voedingsplanyes
  • Uitgebreide intakeyes
  • Dagelijkse voedingyes
  • Sportgerichte voedingyes
  • Wedstrijdvoedingyes
  • SupplementenadviesBasis
  • Prestatie supplementenadviesBasis
  • E-mailbegeleiding3 maanden
  • Verdieping en coachingPersoonlijke bespreking Prestatieplan1 consult
  • Evaluatie wedstrijdseizoenno
  • Makkelijke opstartreceptenyes
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra consultDuur: 45-60 minuten. Telefonisch of op locatie. Als uitbreiding op je pakket.€ 59,00
  • IntolerantieonderzoekOp aanvraag
  • VoedingstatusonderzoekDe kosten zijn afhankelijk van de te onderzoeken waarden. Om kosten te besparen kunnen sommige onderzoeken in overleg met een sportarts of je huisarts worden uitgevoerd. Vanaf € 29,00
  • Pro

  • 499

   Van € 798 voor

  • Of in maandelijkse termijnen 12 x € 49,00
  • Persoonlijk Voedingsplanyes
  • Uitgebreide intakeyes
  • Dagelijkse voedingyes
  • Sportgerichte voedingyes
  • Wedstrijdvoedingyes
  • SupplementenadviesUitgebreid
  • Prestatie supplementenadviesUitgebreid
  • E-mailbegeleiding12 maanden
  • Verdieping en coachingPersoonlijke bespreking Prestatieplan, Persoonlijke bespreking Pre-seizoensplan én een persoonlijk gesprek op een moment naar keuze. 3 consulten
  • Evaluatie wedstrijdseizoenyes
  • Makkelijke opstartreceptenyes
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra consultDuur: 45-60 minuten. Telefonisch of op locatie. Als uitbreiding op je pakket.€ 49,00
  • IntolerantieonderzoekOp aanvraag
  • VoedingstatusonderzoekDe kosten zijn afhankelijk van de te onderzoeken waarden. Om kosten te besparen kunnen sommige onderzoeken in overleg met een sportarts of je huisarts worden uitgevoerd. Vanaf € 29,00
  • Topsport

  • Op aanvraag

  • Of in maandelijkse termijnen In overleg
  • Persoonlijk Voedingsplanyes
  • Uitgebreide intakeyes
  • Dagelijkse voedingyes
  • Sportgerichte voedingyes
  • Wedstrijdvoedingyes
  • SupplementenadviesTop
  • Prestatie supplementenadviesTop
  • E-mailbegeleidingVanaf 12 maanden
  • Verdieping en coachingIn overleg.
  • Evaluatie wedstrijdseizoenyes
  • Makkelijke opstartreceptenyes
  • Aanvullende mogelijkheden:
  • Extra consult
  • IntolerantieonderzoekStandaard onderdeel topsportprogramma.Op aanvraag
  • VoedingstatusonderzoekDe kosten zijn afhankelijk van de te onderzoeken waarden. Om kosten te besparen kunnen sommige onderzoeken in overleg met een sportarts of je huisarts worden uitgevoerd. Vanaf €29,00
  Klik hier voor aanvullende mogelijkheden! Klik hier om in te klappen!

  Let op: i.v.m. de drukke agenda is het voor nieuwe klanten op dit moment alleen mogelijk om je op de wachtlijst te laten plaatsen. Houdt hierbij rekening met een wachttijd van (minimaal) enkele maanden. Je kan je op de wachtlijst laten plaatsen door een mail te sturen naar marian@sa-va.nl. Ik hoor hierbij graag wat je doelen zijn en voor welk plan je kiest. Uiteraard is het plaatsen op de wachtlijst vrijblijvend. 

  Het onderstaande is dus (in ieder geval tijdelijk) niet van toepassing:

  Na het kiezen van je plan en het invullen van je gegevens ontvangt je een e-mail met:

  • De factuur
  • Een e-mail met de link naar het inschrijfformulier
  • Een instructie voor het aanleveren van een aantal gegevens over je voeding als voorbereiding op het startgesprek.

  De kleine lettertjes

  Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 7 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en je recht hebt op teruggave van het bedrag dat je hebt betaald (als je dan nog niet bent gestart).

  Worden de kosten door je zorgverzekering vergoed? Dan kun je (kosteloos) een aangepaste factuur vragen waarop de benodigde gegevens voor je zorgverzekering staan. De vergoeding voor het Persoonlijk Voedingsplan of het Persoonlijk Prestatieplan gaan niet ten koste van je eigen risico.

  Bij inschrijving voor je plan verplicht je je tot deelname aan het volledige gekozen pakket. Als je besluit eerder te stoppen, dan zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

  Ik hoop dat ik je hiermee genoeg informatie heb gegeven om je keuze te kunnen maken en dat alles duidelijk is. Zo niet, dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie op 06 – 33 102 804 of via marian@sa-va.nl. Ik ga graag samen met jou aan de slag!

 • Eindelijk Nederlands Kampioene MTB! 

  Na meerdere bronzen en zilveren medailles op het Nederlands Kampioenschap ben ik op zoek gegaan naar de details die het verschil maken richting goud. Toen ik Marian ontmoette klikte het meteen. Net als ik zoekt ook Marian naar de kleinste details om het verschil op het hoogste niveau te kunnen maken. Ze gaat stappen verder dan anderen waardoor ik veel meer uit mijn voeding kan halen. Haar kennis is up-to-date en ze blijft continu in ontwikkeling. Naast het voedingsplan geeft ze ook veel praktische tips die ik direct kan toepassen. Inmiddels zijn we drie jaar bezig en het einde is nog lang niet in zicht! Ik ben ervan overtuigd dat veel (top)sporters van Marian kunnen leren en op die manier hun prestaties kunnen verbeteren.– Anne Terpstra –
  Nederlands kampioene MTB 2013, 2014, 2015 en 2016 en Nederlands kampioene XCE

 • Ik kreeg precies het plan dat bij mijn ambities past en tips en adviezen waar ik zelf nooit aan had gedacht!

  Review Patrick van KampenVia teamleden met positieve verhalen kwam ik bij SaVa terecht. Ik wilde graag een extra stap maken in mijn sportprestaties en dat is gelukt. Ik kreeg hiervoor precies het plan dat bij mijn ambities past en tips en adviezen waar ik zelf nooit aan had gedacht, ondanks dat ik al heel bewust met voeding en sport bezig was. Aanrader! (Maar niet voor mijn concurrent!)

  – Patrick van Kampen –

 • 6 keer naar de top zélfs zonder helemaal dood te gaan!

  Ik wilde je hierbij nog hartelijk bedanken voor je steun en vele wijze raad in mijn voorbereidingen voor de Alpe d’HuZes. Ik had geen idee dat voeding tijdens de voorbereiding ervan, en op de dag zelf, mij hier zo goed bij zou helpen. Het is me gelukt om 6 keer naar de top te komen, zelfs zonder helemaal dood te gaan. Ik wist wat ik op welk moment moest doen en ben uitstekend uitgekomen. Volgens plan ben ik tijdens de voorbereiding ook nog de kilo’s afgevallen die ik wilde afvallen. Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp!”

  
- Wouter Tiems –