Ben jij als sporter op zoek naar kwaliteit op het gebied van sportmedische zorg, training, blessures, analyses, hardloopschoenen, fietsen en/of sportkleding? Uit eigen ervaring, en door de positieve reacties en resultaten van klanten die ik heb doorverwezen, kan ik je onderstaande samenwerkingspartners en merken van harte aanbevelen!

SMA Midden Nederland

SMA Midden Nederland is hét sportmedisch adviescentrum voor de duursporter. Opgericht door Guido Vroemen en in de sportwereld ook bekend als SMAMNL en als Sportarts.org.

SMA Midden Nederland heeft de specifieke expertise van inspanningstesten en blessures bij triathlon, wielrennen, hardlopen en zwemmen. Je kunt hier ook terecht voor fietspositie analyses, trainingsbegeleiding, duursport specifieke inspanningstesten, sportkeuring, sportmedisch advies en blessure consulten.

Kijk voor meer informatie op www.sportarts.org.

SMA_RGB_liggend_klein

Zwemanalyse

Borstcrawl leren? Dat kan!

  • Heb je ooit je A-Diploma gehaald en wil je graag ontspannen borstcrawl leren zwemmen?
  • Ben je triatleet en wil je sneller zwemmen en tegelijkertijd meer energie overhouden voor fietsen en lopen?
  • Ben je (wedstrijd) zwemmer en kan jouw techniek (zwemslag, start of keerpunt) nog een impuls gebruiken?

Neem dan eens een kijkje op zwemanalyse.nl en ontdek wat Zwemanalyse voor jou kan betekenen!

Zwemanalyselogo

X-Bionic “Turn sweat into Energy”

X-Bionic heeft een speciaal assortiment met (top-)sportkleding voor de hardloper, mountainbiker, wielrenner en triathleet die het maximale uit zichzelf wil halen. Zelf ben ik al jaren absolute fan van dit merk, waarbij tijdens het ontwerp het draagcomfort en géén onnodig energieverlies (voor de beste prestaties) voorop staan.

Wil jij weten waarom ik zo enthousiast ben over dit merk? Lees dan dit artikel dat ik geschreven heb voor Velozine.

x bionic logo