Helaas neem ik op dit moment geen nieuwe klanten meer aan en is er ook geen plek meer op de wachtlijst.

Op deze pagina vind je de mogelijkheden voor voedingadvies om af te vallen, je sportprestaties te verbeteren, of om beter te presteren tijdens belangrijke wedstrijden, marathons of sportevenementen.

Klik hieronder op jouw keuze en lees meer over de mogelijkheden.

 • Persoonlijk Voedingsplan (PV)

  Persoonlijk Voedingsplan 

  Wil je een aantal kilo’s kwijt of een slimme manier om sneller je sportprestaties te verbeteren? 

  Dan is het Persoonlijk Voedingsplan de beste keuze voor jou! Ik stel dit samen met jou op, zodat het aansluit bij jouw persoonlijke situatie, je doelen én bij je trainingen. Zo bereik jij sneller en beter resultaat, en zeker zo belangrijk: is het ook nog eens goed vol te houden!

  Wil jij je óók goed voorbereiden op wedstrijden, marathons of sportieve evenementen? Dan is het Persoonlijke Prestatieplan een betere keuze voor jou. Zo niet: Lees dan hier verder voor het Persoonlijke Voedingsplan.

 • Persoonlijk Prestatieplan (PP)

  Persoonlijk Prestatieplan

  Doe jij mee aan wedstrijden, marathons of triathlons en heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen? Of ga je deelnemen aan een sportief evenement zoals de Transalp en wil jij je hierop goed voorbereiden? Dan is het Persoonlijke Prestatieplan de beste keuze voor jou.

  Het Persoonlijk Prestatieplan bestaat uit het Persoonlijke Voedingsplan, aangevuld met een persoonlijk afgestemd plan om goed te presteren tijdens wedstrijden. Ik stel dit samen met jou op, zodat deze zowel bij je persoonlijke situatie, je doelen én bij jouw trainings- en wedstrijdschema passen. Hierdoor til jij je sportprestaties sneller naar een hoger niveau en kun je tijdens de wedstrijden het beste uit jezelf halen.

  Benieuwd naar meer? Lees dan hier verder over het Persoonlijke Prestatieplan.

 • TOPsportprogramma

  Topsportvoedingadvies en coaching

  Het TOPsportprogramma is erop gericht om je topsportprestaties naar het voor jou hoogst haalbare niveau te tillen. Met persoonlijk afgestemd voedingadvies en intensieve coaching en begeleiding zetten we alle puntjes op de i om het maximale uit jouw lichaam te halen. Wil je hierover meer informatie? Neem dan persoonlijk contact met mij op via 06 – 33 102 804 of via marian@sa-va.nl.


Twijfel je nog of je bij SaVa op de juiste plek bent? Bel mij dan vrijblijvend op 06 – 33 102 804, of stuur een e-mail naar marian@sa-va.nl voor meer informatie.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 • Ruimere keuze aan gezonde voeding, betere sportprestaties en veel minder last van darmklachten!

  Het Persoonlijk Voedingsplan en Prestatieplan is mij erg goed bevallen. Het werd perfect uitgelegd, maar ook op schift gesteld, zodat ik het op een later moment nog eens rustig kon nalezen allemaal. Het heeft mij geholpen aan een ruimere keuze aan gezonde voeding, betere sportprestaties en minder last van darmklachten.

  – Maykel van der Pennen –

 • Eindelijk Nederlands Kampioene MTB! 

  Anne Terpstra Voeding
  Marian gaat stappen verder dan anderen, waardoor ik veel meer uit mijn voeding kan halen. Ik ben ervan overtuigd dat veel (top)sporters van Marian kunnen leren en op die manier hun prestaties kunnen verbeteren!

  – Anne Terpstra – Nederlands kampioene MTB 2013, 2014 2015 en 2016 en Nederlands kampioene XCE